Lokacija


Nahajamo se v industrijski coni Stegne v Ljubljani. Veseli bomo vašega obiska!
Pred prihodom se obvezno dogovorite za termin s klicem na 059 091 794.


Naslov:

JK GROUP d.o.o.
Stegne 27
1000 LjubljanaPo Celovški cesti:
Po Celovški cesti se peljete do Mercator centra v Šiški, na semaforju zavijete desno in prečite železniške tire, peljete mimo Avtohiše Bizilj in se držite desno. Pripeljete se do ovinka, ki zavije skrajno desno, nazaj proti centru. Na levi strani boste imeli travnike, na desni pa poslovne stavbe. Peljete se do svetlo modre table Stegne 27, postavljena je na levi strani ceste, na desni pa je zaposrnica, ki zapira vhod na parkirišče pred nižjo zgradbo z modro streho. Pred zapornico pokličite na telefonsko številko 05 909 17 94, da vam jo odpremo in prihranimo skrbi glede parkiranja.

Po Litostrojski cesti:

Iz Litostrojske ceste zavijete za Industrijsko cono Stegne in se peljete naravnost do prvega križišča, kjer zavijete desno, v naslednjem križišču pa levo. Peljete se mimo bara Stop na desni strani in poslovnih stavb na levi. Ves čas se peljete le naravnost po vijugasti cesti. Kmalu pridete do svetlo modre table Stegne 27, ki stoji na desni strani ceste, na levi pa je zapornica za parkirišče pred nižjo stavbo z modro streho. Pred zapornico pokličite na telefonsko številko 05 909 17 94, da vam jo odpremo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.