NAŠA STRAST


Druži nas strast do tega, da lahko varujemo pravne in davčne interese svojih strank, jim omogočimo uspešno poslovanje in rast podjetja ter da skupaj z njimi živimo uresničevanje podjetniških ciljev.

VIZIJA

Biti mednarodno priznana pravna pisarna za hitreje rastoča podjetja, ki poslujejo v več državah. Nuditi optimalno stopnjo pravne varnosti in visoko dodano vrednost našim strankam. Biti pravi partner in ključni sokreator uspeha podjetij.


POSLANSTVO


Naše poslanstvo je varovati direktorje, podjetnike in poslovneže, da lahko uresničijo svoje sanje.

Pravna varnost ni stvar izdelave pogodbe, temveč trajnega sodelovanja pravnika s podjetjem ki slednjemu dnevno, tedensko, mesečno – skratka redno svetuje kako poslovati pravno varno.

Zato je naše poslanstvo podjetju urejati poslovanje, da bo pravno varno in davčno optimizirano. S tesnim sodelovanjem in pravnim skrbništvom nad poslovanjem podjetja vam prihranimo čas in preprečimo težave, ki bi lahko nastale. Naša naloga je, da poskrbimo za stranko do te mere, da ne prihaja do sporov na sodišču in pred inšpekcijami (90 % našega dela), če pa do tega že pride, poskrbimo, da so ti spori hitreje rešljivi (10 % našega dela). Tako podjetju prihranimo energijo, da se lahko posveti svoji glavni dejavnosti, prodaji, rasti podjetja, zaposlenim in uspešnemu poslovanju.

Skupaj ustvarjamo uspeh podjetja. Biti pravno varen je odločilna konkurenčna prednost. 

Vas zanima več?

   

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.