NAŠA STRAST


Druži nas strast, da lahko varujemo pravne in davčne interese naših cenjenih strank, jim omogočimo uspešno poslovanje  in rast podjetja ter da skupaj z njimi živimo podjetniške sanje.VIZIJA


Biti mednarodno priznana pravna pisarna za hitreje rastoča podjetja, ki poslujejo v več državah. Nuditi visoko pravno varnost in visoko dodano vrednost našim strankam. Biti pravi partner in ključni sokreator uspeha podjetij.


POSLANSTVO


Naše poslanstvo je varovati direktorje, podjetnike, poslovneže, da lahko uresničijo svoje sanje.

Pravna varnost ni stvar izdelave pogodbe, temveč trajnega sodelovanja pravnika s podjetjem. Dnevno, tedensko, mesečno kontinuirano posvetovanje in odločanje kako poslovati pravno varno.

Zato je naše poslanstvo podjetju urejati poslovanje, da bo pravno varno in davčno optimizirano. S tesnim sodelovanjem in pravnim skrbništvom nad poslovanjem podjetja prihranimo čas in probleme, ki bi lahko nastali. Naša naloga je, da pravno in davčno poskrbimo za stranko, da ne prihaja do sporov na sodišču in pred inšpekcijami (90% našega dela), če pa do tega že pride, so ti spori hitreje rešljivi (10% našega dela). S tem prihranimo energijo podjetja, da se lahko posveti svoji glavni dejavnosti, prodaji, rasti podjetja, zaposlenim in uspešnemu poslovanju.

Skupaj kreiramo uspešno poslovanje. Biti pravno varen, je lahko odločilna konkurenčna prednost.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.