Delovno pravo


  • Se v pravni džungli ZDR-1 – kolektivne pogodbe – splošni akti – pogodba o zaposlitvi – sklepi – delovna inšpekcija ne znajdete najbolje?
  • Zaposlujete delavce brez ustreznih pogodb ali napačno podaljšujete pogodbe o zaposlitvi za določen čas?
  • Veste, da se napake na tem področju lahko čez mnoga leta vrnejo kot bumerang?
Naj neurejena razmerja z delavci ne pokopljejo vašega podjetja. Dovolite, da naši eksperti za delovnopravno področje skrbno pregledajo vaša razmerja z delavci, dopolnijo pomanjkljivosti in predlagajo izboljšave. Za vas izvedemo celoten postopek od prijave prostega delovnega mesta, preko sklepanja pogodbe o zaposlitvi, urejanja pravic in obveznosti v času trajanja delovnega razmerja, do prenehanja pogodbe o zaposlitvi. Včasih delovno razmerje sploh ni optimalna oblika najema delovne sile. Dovolite, da preverimo in vam pokažemo, kakšne so alternative in koliko se da z njimi prihraniti.


STORITVE:

  • sestava vseh vrst pogodb o zaposlitvi, pravilnikov in drugih aktov delodajalca, sklepov o dopustu, dokumentacije ob rednem/izrednem prenehanju delovnega razmerja
  • svetovanje pri vodenju disciplinskega postopka
  • svetovanje in obranba pred odškodninskimi zahtevki delavcev

Prepustite pravne in davčne zadeve strokovnjakom ter se posvetite uspehu.

 

Vas zanima več?

   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.