Inšpekcijski postopki


  • Se je »na obisk« napovedal tržni/davčni/delovni/sanitarni/požarni/gradbeni/zdravstveni … (vstavite ustreznega) inšpektor?
  • Se vam nekdanji zaposleni ali nezadovoljna stranka želi maščevati, tako da vam na vrata pošilja vse mogoče inšpekcije?
  • Se zavedate, da lahko inšpekcijski postopek resno ogrozi celo obstoj vašega podjetja?
Inšpektorjev prihod ne pomeni konca sveta, nujno pa je, da se nanj ustrezno pripravite in da v časovni stiski skušate narediti čim več. A za to je potrebno strokovno znanje, prav tako pa dobro poznavanje procesnih pravic, ki vam jih daje zakonodaja. Inšpektorji imajo resda (skoraj) neomejena pooblastila, a na koncu so njihove odločitve vedno lahko podvržene sodni kontroli.

Zato v primeru, da imate napoved ali verjetnost prihoda inšpektorjev, nikar ne zaženite panike. Le čim prej nas pokličite, da lahko takoj pošljemo naše pravne eksperte v akcijo.

Prepustite pravne in davčne zadeve strokovnjakom ter se posvetite uspehu.

 

Vas zanima več?

   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.