Pravno svetovanje


Pravno urejeni odnosi z zaposlenimi, poslovnimi partnerji, pogodbenimi sodelavci in državo so eden od ključev do uspešnega podjetja. Le podjetje, katerega vodstvo se v vsakem trenutku zaveda vseh pravnih implikacij in posledic svojih poslovnih določitev, lahko dolgoročno zagotavlja uspešnost poslovanja.

Se vam zdi, da je to nemogoče zagotoviti, ker je pravo preveč nedefinirano, premalo razumljivo in se prepogosto spreminja? Motite se – z ustrezno ekipo vrhunskih pravnih strokovnjakov je to mogoče. Vabimo vas na pogovor o tem kaj lahko pravne pravne rešitve naredijo za vaše poslovanje.

Verjamemo, da je uvedba pravne preventive edina pot do urejenega poslovanja, zdrave rasti in uspeha podjetja.

Preventiva je boljša kot kurativa. Ne čakajte, da postanejo pravne težave tako velike, da začnejo zavzemati večji del vašega časa, ki bi ga sicer lahko namenili grajenju posla. Na tak način ne boste ustvarili uspešnega podjetja. Razmišljajte vnaprej in se odločite za »pravno preventivo« - po tej poti so stopala in bodo tudi v prihodnje nastajala najuspešnejša podjetja.Oblike pravnega svetovanja


Pravni POSVET (traja 1H)

Pravni posvet je namenjen strankam, ki:
- prejemajo različna mnenja iz različnih strani in so se znašli v dilemi kaj je res in kaj ni v določeni pravni ali davčni situaciji,
- želijo zvedeti katera pravna pot je za njih prava,
- so prejela pisanje s sodišča in želijo preveriti kako postopiti,
- potrebujejo hitri posvet s pravnim ali davčnim strokovnjakom,
- želijo na hitro preveriti kakšne pravne opcije so jim na voljo, ter bi se v izogib izgubi pravic zaradi zamude kakšnega roka radi v naprej prepričali kaj in kdaj morajo v določenem primeru narediti, da ne izgubijo svojih pravic.

ŽELIM IZVEDETI VEČ


PRAVNI nasvet, MNENJE, SVETOVANJE

Pri rednem poslovanju podjetja se slej ko prej pojavi težava pravne ali davčne narave. Brez rešitve omenjenih težav je poslovanje moteno, se upočasni ali je celo onemogočeno. Na tem mestu se obrnite na nas, da vam ponudimo kvalitetno in inovativno rešitev, s katero bo vaš cilj dosežen prej in lažje.

ŽELIM IZVEDETI VEČ


Pravno skrbništvo

Pravna pisarna JK GROUP v okviru pavšalne pogodbe skrbi za svoje stranke, tako da redno pregleduje pravilnost njihovega poslovanja, jih sproti opozarja na morebitne nepravilnosti in možnosti izboljšav ter na davčno ugodnejše poslovanje.
 
Ta oblika je nabolj primerna za podjetja, ki želijo imeti pravno urejeno poslovanje. Mi verjamemo, da je to najboljša oblika, ki jo lahko ponudimo podjetju, da mu pomagamo do dolgoletne rasti in dolgoročnega uspešnega poslovanja.

Prednosti skrbniške pogodbe:
- nižja urna postavka
- prednostna obravnava
- skrbno in lažje planiranje mesečnih stroškov pravnih storitev
- osebni skrbnik, ki dobro pozna dogajanje v podjetju in se pri delu na različnih primerih povezuje z drugimi strokovnjaki
- vzpostavitev globljega zaupnega odnosa
- zaradi preventive so celotni stroški za pravne storitve nižji,
- mirnejši spanec in več časa za razvijanje poslovanja
- pravnik je vedno "pri roki". Tudi za razčiščevanje majhnih dilem ali hiter telefonski klic.

Pravno skrbništvo je predvsem primerno za vse organizacije, ki se pri svojem delovanju redno srečujete s pravnimi vprašanji in dilemami, kot so sklepanje raznih pogodb, zaposlovanje in odpuščanje, razni inšpekcijski postopki, poslovanje prek spleta in drugo.
Kontaktirajte nas in skupaj bomo preučili možnosti za sodelovaje ter vam poslali ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.

ŽELIM IZVEDETI VEČČe niste prepričani katera oblika sodelovanja je primerna za vas, vas vabimo, da nas kontaktirate po telefonu ali emailu in z veseljem vam bomo pomagali.


 

Glavna pravna področja

 
 

Vas zanima več?

   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.