JK Group podpira napredne tehnologije


Ker verjamemo, da je uvajanje naprednih tehnologij tudi priložnost za gospodarski, ekološki in kulturni razcvet Slovenije, Evrope in sveta, podpiramo akcijo Za zeleni razvojni preboj

V pravni pisarni JK Group se zavedamo pomena uvajanja naprednih tehnologij s ciljem večje učinkovitosti poslovanja, nižjih stroškov in manjših obremenitev naravnega okolja.

Svojim strankam poleg pravnega podpore na področju prava informacijskega prava (internet, IT, telekomunikacije) pomagamo tudi pri vpeljavi drugih naprednih rešitev, kot je npr. postavitev sončne (fotovoltaične) elektrarne.

Pri tem preverimo tako pogoje za postavitev, kot tudi poskrbimo za optimalno pogodbeno ureditev odnosov med lastniki nepremičnin (zemljišč in stavb) ter ponudniki storitev.
Avtor:
 
Objavljeno:

Oznake:
 

 
 

Vas zanima več?

   

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.